AMSTERDAM - Het zijn onzekere tijden voor Patricia Paay. Het voortbestaan van haar tv-programma Diva's draaien door staat op losse schroeven.

En ook kreeg ze geen nieuw, vast contract bij werkgever RTL 4. "Maar ik heb nog geen zin om niks te doen", zegt Paay in De Telegraaf.

Na een ruzie tussen collega Diva's Patty en Tatjana is het allerminst zeker of er een nieuw seizoen komt van Diva's draaien door. En ze kreeg dus ook geen vast contract bij RTL 4. "Ik word nu per keer, per programma ingehuurd", vertelt ze.

Ook haar rol bij RTL Boulevard dreigt als een nachtkaars uit te gaan. In een interview Weekblad Privé zegt Patricia daarover: "Af en toe zit ik daar. Maar als ze me niet bellen, ben ik ook blij. RTL Boulevard is de ‘Wat-Vindt-Albert-Ervan-Show’ geworden.

`Dat vind ik een beetje jammer. In Amerika hebben ze ‘Entertainment Tonight’, dat is leuk. Ik vind Boulevard niet in balans. Kijk, je mag kritiek hebben en je moet kunnen zeggen wat je ervan vindt. Maar de ander moet zich kunnen verweren. Dat gaat bij Boulevard niet zo lekker, en dat is zonde."

Paniek

Maar reden tot paniek is er volgens La Paay zeker niet. "In elk geval hebben we weer veel succes met Holland’s Got Talent. Daar mogen ze me altijd voor blijven bellen. Dat is echt iets wat bij me past en wat nog heel lang door kan; talent genoeg!"

Ze zit voorlopig dus nog wel even goed bij RTL 4. "Al is dat niet exclusief meer en zitten de zakelijke afspraken vanaf nu dus anders in elkaar. Tegelijk hou ik mijn oren open. Ik heb nog geen zin om niks te doen."