AMSTERDAM - Tatjana Simic heeft even genoeg van Diva's Draaien Door. De 48-jarige presentatrice, die samen met Patty Brard en Patricia Paay een programma maakte en plannen had voor een groots concert, geeft toe dat het 'rommelt'.

"We hebben al zeker vijf weken geen contact gehad', zegt Tatjana in RTL Boulevard naar aanleiding van uitspraken die Patty Brard zondag deed.

Brard zei in Life4You dat Simic niet meer mee wil doen met Diva's Draaien Door. Dit zou Simic in een interview hebben gezegd, maar volgens Tatjana is ze verkeerd geciteerd.

"Als iemand mij nou gewoon had gebeld. Ik heb dat niet zo gezegd", gaat Tatjana verder. Hoewel Simic eerder niet zei dat ze wilde stoppen met de dames, heeft ze nu niet de behoefte aan een samenwerking. "Ik voel er op dit moment niets voor."

Klaar

Toch sluit Tatjana niet uit dat ze in de toekomst weer samenwerkt met Brard en Paay. "Ik zeg nooit: nooit. Het zijn hele lieve vrouwen en ik mag ze allebei heel graag."

Patty Brard zegt op haar beurt helemaal klaar te zijn met Simic. "Ik ben de rest van mijn leven niet meer bereikbaar voor haar", zegt Brard tegen Shownieuws.

Hoewel Brard Simic er eerst graag bij wilde hebben, is dat hoofdstuk voor haar nu afgesloten. "Het boek Tatjana Simic is allang terug naar de bibliotheek."