AMSTERDAM - Christina Curry is diep onder de indruk van de carrières van haar ouders Adam Curry en Patricia Paay. 

"Ze hebben zo veel bereikt, daar kijk ik enorm tegenop", zegt Christina dinsdag in Spits. "Ik hoop dat ik hetzelfde kan bereiken. Wat zij hebben gedaan in het leven, wil ik ook doen."

Christina hoopt dat ze net als haar moeder ooit in Playboy te bewonderen is. Het jurylid van Model In Een Dag had gesprekken over een fotoshoot, maar die liepen op niets uit. Toch is ze niet jaloers op haar moeder, die wel in het naaktblad stond.

"Ik ben heel trots op mijn moeder en ik gun haar alles", aldus Curry. "Ik denk dat mijn tijd nog wel een keer komt. Het was gewoon niet het goede moment. Misschien over een paar jaar."

Negatieve kritiek

Christina vindt het jammer dat ze vaak negatieve kritiek krijgt. "Ik weet niet wat sommige mensen dwars zit, velen zijn zo negatief over mij", vertelt de 21-jarige. "Maar aan de andere kant snap ik het wel, hoor. Misschien lijk ik in hun ogen heel dom en verdien ik het niet, maar ik heb gewoon plezier in wat ik doe."

Over vijf jaar wil Curry getrouwd zijn en een groot gezin hebben. Tegen die tijd wil ze haar huidige woonplaats, de Verenigde Staten, verruilen voor Europa. "Ik heb mijn moeder wel beloofd dat als ik kinderen krijg, ik dichterbij ga wonen. Misschien ga ik dan wel terug naar Engeland."