AMSTERDAM - Villa Max en Lex kost 'schijntje', Frau Von der Vaart’s weekeindhuwelijk, Frogers scheidingsleed en C&A wordt koninklijk. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Yolanthe Cabau heeft een rolletje gescoord. Ze mag opdraven in een Amerikaanse film met Mark Wahlberg. Haar rol is die van vriendinnetje van de spierbundel.

In bikini en doorzichtig jurkje paradeert Yo over het witte doek. Het moet gezegd: ze is strakker dan strak. Maar om nou te zeggen dat het een diepgaande 'karakter-rol' is die ze heeft veroverd?

De bladen speculeren dan ook over de hand die lover Wesley in deze filmrol heeft gehad. Anyway: de voetballer pronkt blijkbaar graag met zijn 'trophy-wife' en gunt haar de sexy rol van harte.

Alweer duur

Gedoe over de vakantievilla van Willem-Alexander en Maxima. Ditmaal niet die in Mozambique, maar de nieuwste aanschaf in Griekenland. Story citeert NU.nl, waaruit blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders het ongepast vindt dat het prinselijk paar deze dure aankoop heeft gedaan.

Niet gek, want 4,5 miljoen uitgeven in crisistijd, schopt tegen schenen. "Hij kan niet op het strand van Zandvoort zitten" meent Story. Dat is natuurlijk waar. Maar 4,5 miljoen?

De koning van Spanje ging op zijn knieën voor het volk voor een jachtpartij van 70.000 euro. "Ongepast terwijl iedereen moet bezuinigen", vond iedereen. "Het is een privé-aankoop en het scheelt beveiligingskosten als ze niet de hele wereld overvliegen," sust Kamerlid Ronald Raak. Toch blijft het exorbitant hoge bedrag knagen.

Nóg duurder

De 4,5 miljoen van Lex en Max is 'peanuts' vergeleken met de 18 miljoen dollar van zanger Robbie Williams. De popster kocht de villa van Michael Jackson in Los Angeles.

De foto’s tonen een protserig paleis, vol zuilen, marmeren vloeren, zwembad. tennisbaan, kroonluchters en gedrapeerde gordijnen. Kortom: dure kitsch. Vreemd genoeg heeft het pand ‘maar’ 7 slaapkamers, wel 13 badkamers.

Volgens Story heeft de zanger zo genoeg ruimte voor het grote gezin dat hij wil stichten. In september wordt hij voor de eerste keer vader. En niemand die klaagt over de hoge aanschafkosten van dit familiepaleisje.

Frau Von der Vaart

Sylvie van der Vaart moet wat meer aandacht besteden aan haar gezin. Dat is de boodschap van Weekend. De voetbalvrouw doet het goed op de Duitse tv. Beter dan Linda de Mol, die haar rentree maakte op de Duitse buis.

Sylvie moet daarvoor wel enkele dagen per week haar man Rafael en zoontje Damian alleen achterlaten. Ook reist ze regelmatig voor reclameklussen de wereld over. Het blad vreest dat de au pair haar rol als moeder overneemt.

Sylvie investeert echter in haar toekomst: "In Duitsland respecteert men ook oudere presentatoren". In tegenstelling tot voetballers, die halverwege hun 30e met pensioen kunnen. Rafael vindt het allemaal best, weet het blad. Een weekendrelatie houdt het juist spannend, vindt de voetballer.

Scheidingsleed op de buis

Natasja Froger van René valt in de categorie 'tof wijf'. Geen kapsones, hart op de goede plaats, meelevend met de minder bedeelden. Helaas ligt haar nieuwste tv-programma 'Echt scheiden' zwaar onder vuur. 'Zoiets doe je niet op de buis' luidt het commentaar.

Natasja moest zelf ook even slikken, maar besloot het programma toch te maken. “Een op de 3 huwelijken strandt, in de Randstad zelfs 1 op de 2. Dan is er dus behoefte aan”, redeneerde ze.

Zelf overleefde ze haar huwelijkscrisis met René en is happier dan ooit. De enige zorgen die ze heeft zijn om puberzoon Maxim. Die heeft sinds kort een scooter en mag stappen. Op zaterdagavond doet Natasja tot 02.00 uur geen oog meer dicht, bekent ze in Party.

C&A zeggen 'ja'

Kledingconcern C&A heeft een telg uit de koninklijke familie ingelijfd. Nee, Maxima gaat geen jurkjes ontwerpen voor het volk. Prinses Carolina (van Irene) huwde vorige week Albert Brenninkmeijer, lid van de steenrijke C&A familie.

Het was een burgerlijk huwelijk in Wijk bij Duurstede, en Carolina droeg een simpel blauw jurkje. Laurentien en Constantijn waren aanwezig, net als moeder Irene, prinses Margarita, prins Carlos en nog wat familieleden.

Half juni trouwt het paar voor de kerk in Florence. Daar zullen we de trouwjurk in vol ornaat mogen aanschouwen en komen waarschijnlijk meer leden van de koninklijke familie. Grappig detail is dat Carolina en Albert samen ook de initialen C&A hebben, gniffelt Privé.