AMSTERDAM - Afrojack heeft zijn dochter nog niet gezien. Zijn ex-vriendin Amanda Balk beviel 16 maart van hun dochter Vegas, maar de dj was in het buitenland aan het werk toen het meisje werd geboren.

Afrojack, die eigenlijk Nick van de Wall heet, hoopt dat hij haar deze week eindelijk mag zien. "Ik heb haar nog niet mogen vasthouden, maar ik heb wel foto's en filmpjes gekregen", vertelde de dj donderdag in RTL Boulevard.

"Heel eerlijk gezegd denk ik niet dat ze het merkt dat ik haar nu zie of na een paar weken", zegt de 24-jarige Afrojack. "Ik werk nu liever hard zodat haar toekomst geregeld is."

Uit de beelden concludeert Afrojack dat zijn dochter op hem lijkt. "Ik ben wel trots. Als ik lach gaan mijn ogen soms dicht en dat heeft zij ook, dat is grappig."

De Nederlandse dj blijft ontkennen dat hij zijn ex Amanda aan de kant heeft gezet voor Paris Hilton. "Ik weet het niet, we hadden een goed gesprek", vertelt hij over de foto waarop het lijkt alsof de twee elkaar zoenen. "Daar was hard geluid dus dan praat je in iemands oor."