LOS ANGELES - Kris Humphries heeft zijn twijfels over de liefde tussen zijn bijna ex-vrouw Kim Kardashian en Kanye West. Hij vreest dat het weer gaat om een soort publiciteitsstunt.

Zijn advocaten zullen haar daar dan ook op ondervragen tijdens een aanstaande rechtszaak over hun scheiding, meldt Radaronline.

Een bron vertelt dat de advocaten willen weten of de producers van haar show, al voordat de relatie tussen Kim en Kanye aan het licht kwam, contact hebben gehad met de rapper.

Zij vinden het namelijk wel erg raar dat Kardashian eerder nog vastbesloten leek om haar liefdesleven ver weg van de camera's te houden, maar dat nu wel doet.

Een date van haar en West eerder deze week werd namelijk vastgelegd op film voor een nieuwe aflevering van haar realityshow. Volgens een bron zullen er veel beelden van de twee te zien zijn in Kim haar tv-programma.

Het beste

Kardashian en Humphries zijn intussen al langer met elkaar aan het steggelen dan dat hun 72 dagen tellend huwelijk heeft geduurd. De twee hebben elkaar al in geen maanden gesproken. Dezelfde bron vertelt dat Kris dat erg jammer vindt. "Hij wil nog steeds alleen maar het beste voor haar."