Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Gordon een opvliegend mannetje is, ex-LUV zangeres toegeeft 'vergane glorie' te zijn (nu Patty zelf nog), Idols-zusje is gevraagd zich te ontkleden, de Koninklijke familie aardig uitbreidt en de bladen nog vol staan met Bauer-baby 3. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

De Luv-jes

Patty Brard startte ooit met een nieuw bandje ENUV dat haar het oude succes van LUV moest teruggeven. Vooralsnog hebben we er nooit wat van gehoord. Dan maar de 'oude' LUV nieuw leven inblazen, op zoek naar roem en erkenning? We lazen onlangs dat Josée Hoebee een plaatje heeft gemaakt dat venijnig inhaakt op Patty Brard's scheiding. En Patty laat geen gelegenheid ongemoeid om Josée af te katten. Wie altijd buiten schot blijft is de blonde Marga Scheide. Privé vroeg haar wat er allemaal aan 't handje was en of LUV inderdaad werkt aan een comeback? "Als we nu het podium opklimmen, krijgt het publiek drie redelijk goed geconserveerde dames te zien, maar het is wel vergane glorie. Ik weet niet of we dat de fans moeten aandoen," aldus Marga Scheide. Kijk, dat is nou zelfkennis. Want we hebben het hier over een bandje dat ooit, 20 jaar geleden, succes had, mede vanwege de knappe meiden. En hoewel de dames er inderdaad -met of zonder Botox- nog patent uitzien, moeten ze maar niet meer proberen die LUV-successen te evenaren. Want het oog wil immers ook wat. Toch zegt Marga Scheide een comeback niet uit te sluiten, alhoewel ze daar zelf geen voorstander van is. Laat ons raden: Patty Brard waarschijnlijk wèl.

Blote zusjes

Nadat GTST-soapie Aukje van Ginniken zich bloot had gegeven in de Playboy, werd nagedacht over een leuk vervolg. Wie kunnen we nu weer eens vragen? En kijk nou: Aukje blijkt ook een leuk zusje te hebben. Marieke is beroemd geworden vanwege Idols en natuurlijk ook vanwege haar populaire zusje. Het blad belde Marieke met de vraag of ze uit de kleren wilde, nèt op het moment dat het blootblad met haar zusje er in werd onthuld. Marieke heeft heel diplomatiek geantwoord nog even over het voorstel na te willen denken. 'Ik weet nog niet of ik wel in mijn blootje in iedere bouwkeet wil hangen' was haar bedachtzame commentaar, lezen we in Privé.

Nóg een Koningskind

Het gaat lekker met de Koninklijke familie. In Privé lezen we dat prinses Marilène alweer in verwachting is van haar derde kind. Nummer twee ligt koud 1,5 jaar in de wieg en daar dient nummer drie zich al weer aan. Privé heeft het jonge gezinnetje gekiekt tijdens een wandelingetje in het Vondelpark. Hoe gezellig het er ook uitziet, het oogt toch een beetje triest. Marilène met heuse kaplaarzen aan (in een park), prins Maurits in camouflage-groen jagerstenue gestoken (we zien één spriet gras) en dochtertje Anna, ook op laarsjes. Het arme kind kan in de hoofdstad nergens lekker vrij rondrennen. Zelfs in het park moet ze telkens in haar kraag worden gegrepen om niet door een fietser of skater omver gereden te worden. Wordt het voor dit gezin niet eens tijd om naar een fijn buitenhuis te verhuizen? Er is vast nog wel een kasteeltje vrij op één van de landgoederen van De Oranjes. De outfits voor het 'buitenleven' hebben ze in elk geval al.

Pittig baasje

Collega DJ's Gordon en Robert Jensen kunnen elkaars bloed wel drinken. Hoewel ze bij dezelfde omroep werken, maken ze elkaar àf in hun eigen programma's. Jensen sprak van Gordon's 'ongeneeslijke ziekte', doelend op zijn reuma. Maar Gordon vreesde dat men zou denken dat hij AIDS had. Vervolgens stak hij een tirade af tegen Jensen en zo gaat het elke dag. In de tv-studio van Barend en Van Dorp kwamen de twee DJ's elkaar tegen en toen verloor Gordon zijn zelfbeheersing. Volgens Privé vloog Gordon Jensen naar de keel. Jensen was net in gesprek met Jan Peter Balkenende, ook te gast. Maar daar trok Gordon zich niks van aan: 'In gesprek met de premier?' zei hij 'Die is klaar met je en ik ook!'. En hij drukte Jensen nog een keer tegen de muur. Balkenende trok zich bij al dit geweld wijselijk terug, stamelde nog iets van 'heren, heren' en ging terzijde staan. Zó zit je als premier nog bij de Majesteit op de koffie, zó sta je tussen twee vechtende DJ's!

Bauer nummer 3

Op de covers van Story, Party en weekend wordt nog juichend melding gemaakt van de derde zwangerschap van Mariska Bauer. Frans is er zelf zo blij mee als een kind en graag bereid dit in alle bladen te herhalen. Maar inmiddels hebben de Bauers laten weten dat de zwangerschap binnen drie maanden helaas is misgegaan. Op Frans z'n internetsite deelde hij het trieste nieuws mee en ook in De Telegraaf werd er melding van gemaakt. Dat gebeurde begin deze week, en toen lagen de bladen helaas al bij de drukker. Het moet erg wrang zijn voor die brave Bauers dat ze dat prille geluk nu nog zo groot en juichend op alle bladen zien staan. Story vertelt ons nog even dat Mariska aan stress lijdt. Ze werd erg mager en heeft haar schildklier laten onderzoeken. Maar het bleek dat ze een beetje te druk was geweest en dat ze daarom erg af is gevallen. Het populaire paar gaat het nu even rustig aan doen en lekker genieten van hun gezinnetje.