AMSTERDAM - Wesley Sneijder heeft het gezicht van zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau groot op zijn buik laten tatoeëren. De voetbalvrouw was er wel even stil van toen hij het aan haar liet zien.

"Hij heeft ‘m laten zetten toen ik voor langere tijd in het buitenland zat", vertelt de presentatrice en tevens actrice aan Grazia.  "Bij thuiskomst was het van: 'Tadaa!" Ik was er wel even stil van."

"Er gaat dan van alles door je hoofd. Méén je dit? Heb je echt mijn gezicht getatoeëerd? (foto) Voor hem was het een teken om zijn liefde te tonen. Hij zei: 'Zo draag ik je altijd bij me.''

Fijn

Yolanthe vindt het prima, als dat de voetballer een fijn gevoel geeft. Toch had zij wellicht liever een andere afbeelding van zichzelf op het lichaam van haar man gezien. "Misschien als ik het van tevoren had geweten, had ik gezegd: 'Die of die foto.'"

Om daar snel aan toe te voegen: "Ah nee, hij heeft gedaan wat hij mooi vond en ik vind het gewoon heel lief. Ik had er alleen nooit om gevraagd en het was ook niet iets wat ik had verwacht."

"Maar het hoort nu bij hem, het valt me niet eens meer op", vervolgt ze. "Hij krijgt er ook steeds weer iets nieuws bij. Als hij daar gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen. Wie ben ik om daar wat over te zeggen? Ik vind Wes hoe dan ook mooi."

Baby

Sneijder beloofde zijn overgrootmoeder twee jaar geleden dat hij 'snel' voor nageslacht zou zorgen, maar zover is het nog niet gekomen. Volgens Yolanthe Sneijder-Cabau komt er voorlopig ook geen baby.

"Onze carrières staan nu even op de eerste plaats en het EK komt er straks ook weer aan. Daar ligt onze focus", vertelt Yolanthe. "We genieten van elkaar en de tijd die we met onze familie en vrienden doorbrengen. Bovendien zijn we nog jong, dus we hoeven onszelf geen druk op te leggen."

Moedergevoelens

Toch steken Yolanthes moedergevoelens geregeld de kop op. "Als Wesleys zoontje Jessey bij ons is, heb ik alleen maar zin in nog een kindje erbij. Hij is onlangs een week bij ons geweest en als hij weer vertrekt, ben ik daar zeker wel een dag een beetje stil van."

Adoptie wil de 27-jarige presentatrice en actrice best overwegen. "Maar dat is een beslissing die je samen met je man moet nemen en we hebben het er tot nu toe nog niet over gehad. Maar zeg nooit nooit."