LOS ANGELES - Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben het afgelopen weekend samen doorgebracht. Ze verbleven een paar dagen in een kuststadje in de Amerikaanse staat Californië.

Volgens het Amerikaanse showbizzblad People aten ze daar sushi, kochten ze fruit en bloemen en brachten ze vooral heel wat uurtjes met z'n tweeën door.

Kunis en Kutcher kennen elkaar al heel lang. Ze speelden samen in de tv-serie That '70s Show en zijn sindsdien goed bevriend. Kutcher scheidde een paar maanden geleden van Demi Moore. Kunis laatste serieuze vriend was Macaulay Culkin, met wie ze acht jaar samen was, van 2002 tot 2010.

Een anonieme bron meldt aan People dat Kutcher tijdens de opnamen van That '70s Show een tijdje ontzettend verliefd was op zijn tegenspeelster. "Hij vond haar een godin, hij had het altijd over hoe mooi ze was. Maar zij had een relatie met Macaulay en leek sowieso niet zo in Ashton geïnteresseerd.

Zusje

"Er is toen nooit iets gebeurd, maar deze nieuwe ontwikkelingen verbazen me niets." Toch beweert een andere, eveneens anonieme, bron dat de acteur altijd over Kunis heeft gepraat als een 'zusje'.

De woordvoerder van de actrice ontkende vorige week dat de vrienden iets hebben. Over het weekendje weg wilde zowel de woordvoerder van Kunis als die van Kutcher geen uitlatingen doen.