LOS ANGELES - Steven Adler wil helemaal niets meer met Axl Rose te maken hebben.

De voormalige drummer van Guns ‘N Roses kan de voorman niet vergeven voor het wegblijven tijdens de introductie van de rockband in de Rock & Roll Hall of Fame eerder deze maand. Dat zegt Adler in Rolling Stone.

Er was eerder zelfs sprake van een eventuele hereniging van de band, maar na de weigering van Rose om de ceremonie in Cleveland bij te wonen, lijkt die hoop voorgoed vervlogen. De overige bandleden van Guns ‘N Roses, Duff MCKagan, Slash en Adler waren wel van de partij.

In het muziekblad Rolling Stone zegt Adler: “Ik had gehoopt dat we er allemaal zouden zijn om op te treden en om onze fans respect te tonen. Gelukkig waren de drie leden die ècht respect hebben voor onze fans er wel.”

Gezegend

“Het enige wat ik kwijt wil over Axl, en tevens het laatste wat ik ooit over hem wil zeggen is dat ik me gezegend voel en dankbaar ben dat hij een deel van mijn leven was. Maar dat is het. Ik wil hem verder niet meer kennen en ik wil nooit meer iets met hem te maken hebben. Wat hij deed was respectloos en hij gaf iedereen een dikke middelvinger.”