Vrede tussen Connie Breukhoven en dochter

AMSTERDAM - Connie Breukhoven en haar adoptiedochter Constanza hebben weer normaal contact met elkaar. "Wat er vorig jaar gebeurd is, hebben we achter ons gelaten."

Dat vertelt Breukhoven aan Story.

Breukhoven en haar geadopteerde dochter hadden ruzie over de kleinkinderen. De twee kinderen van Constanza waren door Bureau Jeugdzorg tijdelijk ondergebracht bij hun grootmoeder, maar zijn inmiddels weer terug bij hun moeder.

Volgens de glamourdiva is nu de vrede getekend. "Wat niemand weet, is dat ik nog steeds zorg voor de kleintjes van Constanza."

Invliegen

Ook vertelt de 60-jarige Breukhoven dat ze plannen heeft om deels in Monaco te gaan wonen. Haar kleinkinderen hoeft ze niet te missen, want deze wil ze iedere week laten invliegen. "De kindjes blijven de ene keer een weekend hier, de ander keer een week of tien dagen."

"Ik haal ze dan op, of ik laat ze invliegen. Het zijn nog kleuters, maar dat kan best. Ik liet mijn jongste zoon Marvin al alleen vliegen toen hij nog geen halfjaar oud was", vertelt ze tegen het tijdschrift.

Nieuwe liefde

Breukhoven ontkent dat ze voor een nieuwe liefde naar Monaco verhuist. "Complete onzin. Laat ik het voor eens en altijd duidelijk maken: ik hóef geen man meer.”

Aan een jonge jongen alleen voor de seks moet ze ook niet denken. "Ik weet dat bepaalde vrouwen van een zekere leeftijd het prettig vinden om een toyboy te hebben. Maar ze mogen aan mijn deur voorbij gaan."

"Ik ben een traditionele vrouw en neem de romantiek daarvoor veel te serieus. Op een onenightstand zul je mij nóóit kunnen betrappen. Afschuwelijk", vertelt Breukhoven.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie