NEW YORK - Negen maanden na de bruiloft van Kim Kardashian en Kris Humphries heeft de socialite besloten om al haar huwelijkscadeaus weg te geven. 

Dat meldt de New York Post.

Het huwelijk tussen Kardashian en de basketballer duurde slechts 72 dagen en liep uit op een publieke vechtscheiding. De realityster kreeg bij haar bruiloft een aantal dure cadeaus waar ze door de vervelende breuk achteraf toch graag vanaf wilde. Het gaat onder meer om een stel antieke vazen van duizenden euro's per stuk, een antiek fotolijstje en een peperdure servetring.

Kardashian heeft de mensen die haar een cadeau gaven een kaartje gestuurd waarin ze de 'ongelukkige' gebeurtenissen betreurt.

Liefdadigheid

Verder maakt ze duidelijk de spullen en een bedrag van 200.000 dollar, omgerekend zo'n 150.000 euro, weg te geven aan een liefdadigheidsinstelling. Daarmee zou ze niet alleen goodwill kweken, maar ook een leuk belastingvoordeeltje meepakken.

Niet iedereen is even blij met het gulle gedrag van de realityster. ''Wat gaat een liefdadigheidsinstelling doen met een fotolijstje van Tiffany of een vaas van onyx? En waarom gebeurt dit pas negen maanden na de bruiloft? Waarom nu?'', vraagt een van de gasten zich af.