AMSTERDAM - Rihanna is als een blok gevallen voor Alexander Skarsgård. De zangeres geeft haar tegenspeler in de film Battleship 'een tien'.

Hoewel Rihanna onlangs een nachtelijk bezoekje bracht aan Ashton Kutcher, wil de zangeres maar één man en dat is Skarsgård. “Hij is de perfecte man, een tien!” vertelt ze aan Grazia.

"Ik vond hem al te gek in True Blood, maar sinds Battleship ben ik écht voor hem gevallen. Hij is niet alleen hot om te zien, maar ook nog grappig en charmant. Ik heb nog nooit een man ontmoet die zo volmaakt is", meent Rihanna.

De zangeres maakt binnenkort haar debuut als actrice. In Battleship, waarin ook Liam Neeson te zien is, speelt ze een wapenofficier. Bepaald geen zangrol dus: "Als ik zo’n rol speel, dan blijven mensen me zien als de zangeres. Daar wil ik als actrice juist vandaan blijven."

Whitney Houston

Er is één uitzondering die ze wel zou willen maken: de biopic van Whitney Houston. Er gaan inmiddels geruchten dat Rihanna gevraagd is om in de huid te kruipen van de overleden zangeres.

"Ik zeg niks. Praten over een rol voordat je ‘m hebt, brengt ongeluk. Maar het lijkt me een iconische rol die ik niet kan weigeren", aldus de zangeres.