AMSTERDAM - Gordon had, behalve het slippertje in Rotterdam, nog meer op zijn kerfstok. "Hij vertelde dat dit niet de eerste keer was dat hij is vreemdgegaan."

Dat zegt zijn ex-partner Raoul van der Heijden in een interview met Story.

“In de afgelopen maanden is het meerdere keren gebeurd. Ik wist niet wat ik hoorde. Het doet zoveel pijn als ik erover praat”, vertelt de 26-jarige model aan het blad.

Volgens Van der Heijden was er bij iedere misstap alcohol in het spel. "Gordon verandert dan in een ander mens en kent geen grenzen meer. Op geen enkel gebied."

Ingestort

Gordon zegt dat hij zelf totaal is ingestort. "Ik huil de hele dag door. Ik weet dat het mijn eigen stomme schuld is, maar ik heb er zo’n verdriet van."

Het steekt Van der Heijden dat Gordon naar de buitenwereld zo zielig doet. "Iedereen die hem spreekt, ziet een huilende Gordon. Dan komt er al snel medelijden om de hoek kijken. Dat frustreert me wel. Hij heeft dit namelijk zichzelf aangedaan."

Foto

De relatie tussen de twee werd vorige week verbroken, nadat Van der Heijden via een foto had ontdekt dat Gordon was vreemdgegaan.

"Na het ontbijt checkte Raoul zijn mail op zijn telefoon. En daar was die foto. Een foto waarop ik zoenend met een jongen uit Rotterdam stond", vertelt Gordon over de ontdekking.

"Hij schoof zijn telefoon naar mij toe en vroeg wat ik hierop te zeggen had. Ik had niets te zeggen. Het enige wat ik kon doen, was het hele verhaal opbiechten."

Van der Heijden pakte direct zijn spullen en vertrok naar Amsterdam. "Hij was zó boos. Daarna heb ik niets meer van hem gehoord", zegt Gordon.