AMSTERDAM - Donderdag is de eerste dag dat potentiële kopers een kijkje kunnen nemen op het trouwlandgoed van Imca Marina, De Vicarie.

De zangeres van het levenslied laat in De Telegraaf weten dat de aanstaande veiling van haar spullen haar helemaal koud laat.

"Ik moet gewoon schoon schip maken. Zelfs de spullen van mijn moeder staan hier nog." Imca deed in eerste instantie alleen afstand van het restaurant, maar later besloot ze om het hele landgoed van de hand te doen. De 71-jarige zangeres gaat nu verder als ambulante trouwambtenaar.

Over de breuk met ex, en medeoprichter van De Vicarie, Stephen zegt ze: "Over het grootste verdriet ben ik nu ook wel heen! En nee, ik wil nog steeds geen ander, en ja, ik geniet nu van mijn vrijheid. En vooral van de kersenbonbons als troost, haha."

Wonen

Waar Imca gaat wonen, weet ze nog niet. "Ik zou het liefst in mijn eigen arendsnest in Groningen blijven. Maar ik denk ook wel na over Noord-Holland, een provincie die ik heel leuk vind.

Maar het zou zomaar ook in de omgeving van het Friese Harlingen kunnen zijn. Of misschien toch de Veluwe? Eerst maar eens goed oriënteren."