LOS ANGELES - De familie van de overleden zangeres Whitney Houston maakt zich ernstige zorgen om haar dochter. Bobbi Kristina zou stevig aan de drugs zitten.

Sinds de tragische dood van haar moeder gaat het bergafwaarts met Kristina. Volgens ingewijden drinkt de 19-jarige veel alcohol, rookt ze rond de klok marihuana en daarnaast zou ze ook niet vies zijn van een pilletje op zijn tijd.

De familie is bang dat Kristina haar moeder, die in haar leven ook met de nodige verdovende middelen in aanraking kwam, achterna gaat. Houston verdronk in de badkuip van haar hotelkamer en daarbij speelde het gebruik van cocaïne een rol.

Doodongerust

"Iedereen is doodongerust over Krissy... Haar tante heeft zelfs een aantal vrienden en familieleden opgetrommeld om naar Atlanta te komen en een serieus gesprek met haar aan te gaan", vertelt een bron die dichtbij de familie staat aan Star Magazine. "Veel mensen moesten huilen, maar Kristina luisterde niet."

Zelfs de voormalige muzikale mentor van Houston, Clive Davis, is nu ingeschakeld. Als Kristina bereid is om af te kicken, dan gaat Davis de jonge zangeres helpen bij het opzetten van haar zangcarrière.