AMSTERDAM - Kim Kardashian wil haar leven wat meer privé houden. Hoewel ze nog altijd geniet van haar realityserie, zal ze vooral een eventuele nieuwe liefde bij de camera’s weghouden.

"We weten dat we onszelf onder de loep leggen", zegt Kardashian in Cosmopolitan. "We houden van onze realityshow en het heeft deuren voor ons geopend, zoals een eigen kledinglijn en de kans om dingen te doen waar we altijd van droomden. Het hoort erbij en dat weten we."

Toch zou de 31-jarige realityster, die onlangs tijdens de lancering van haar nieuwe parfum een lading meel over zich heen kreeg, haar leven iets meer voor zichzelf willen houden.

"Nu ik ouder word en het een en ander heb meegemaakt, wil ik bepaalde dingen liever voor mezelf houden", legt ze uit.

"Ik denk niet dat ik zal stoppen met de show, ik hou ervan, maar ik zou bijvoorbeeld geen relatie meer willen die uitgebreid in de show aan bod komt. Het is te persoonlijk, zeker als je iemand net leert kennen."

Huwelijk

De Kardashian-telg spreekt uit ervaring, want haar huwelijk met basketballer Kris Humphries strandde in oktober al na 72 dagen. Toch gelooft ze dat ze ooit weer gelukkig zal zijn in de liefde.

"Ik geloof zeker in de liefde, dat zal ik altijd blijven doen. Maar mijn idee over de ware is veranderd, ik geloof niet meer in slechts één soulmate."