LOS ANGELES - Een sekstape van Gordon Ramsay en zijn voormalig minnares Sarah Symonds zou in verkeerde handen terecht zijn gekomen.

Dat zegt Symonds tegen RadarOnline.

Toen Britse politieagenten onderzoek deden naar de afluisterpraktijken van News Of The World stuitten ze ook op gevoelige informatie over de tv-kok en zijn minnares.

Zo vonden ze tapes en uitgeschreven stukken van gesprekken en intieme telefoontjes die ze voerden aan het einde van hun relatie in 2008.

"Ik weet via via dat er ook een sekstape bij zit. Ik vraag me af of de politie die ook gevonden heeft en wat ze ermee doen. Ik doe mijn best om het uit te zoeken. Ik voel me erg kwetsbaar dat zulke persoonlijke dingen worden bekeken door agenten in Londen", aldus Symonds.

Goed terecht

Volgens de voormalig minnares is de presentator van Hell's Kitchen ook op de hoogte gebracht. Ze hoopt voor zijn gezin dat de sekstape goed terecht komt. "Ik zou het heel erg vinden voor zijn familie als de video openbaar wordt gemaakt. Dat wil ik echt niet."

Sarah schreef eerder een boek na haar affaire met Gordon Ramsay, genaamd Having an Affair? A Handbook For The Other Woman.