LOS ANGELES - Cheryl Cole droomt wel eens van een huwelijk met de Britse prins Harry. En ook Harry is gecharmeerd van haar.

In een interview met de Marie Claire heeft de 28-jarige Cole toegegeven dat ze letterlijk heeft gedroomd van de prins. "In mijn droom trouwde ik met hem. Charles was mijn schoonvader in plaats van mijn liefdadigheidscollega."

De prins gaf onlangs toe aan Joe McElderry, de winnaar van de Britse X Factor, dat hij jaloers was op hem, omdat hij wekenlang in de buurt van Cole mocht zijn. Cheryl was toen namelijk nog jurylid in de populaire talentenshow.

De zangeres is in ieder geval een stap dichterbij het Britse koningshuis. Prins Charles heeft namelijk aangeboden haar te ondersteunen bij haar lang gekoesterde ambitie om iets te doen voor tieners in haar geboortestad Newcastle.

"Zoveel jonge mensen groeien op met het idee zij niks kunnen veranderen in deze wereld. Toch hebben ze zo veel potentie. Daarom wil ik ze helpen om dingen gedaan te krijgen in hun leven", aldus Cole.