AMSTERDAM - Kim Feenstra vond het erg onwennig om een seksscène te spelen. "Het was spannend en ik vond het moeilijk", vertelt het 26-jarige model.

Feenstra ging uit de kleren voor haar acteerdebuut in een aflevering van de BNN-serie Van God Los die zondag wordt uitgezonden.

Feenstra, die al twee jaar getrouwd is met dj Michael Mendoza, vond het vooral gek om het bed te delen met een andere man. "Ik ben getrouwd en dan lig je daar toch met iemand anders."

Hoewel het in het begin onwennig was, voelde de brunette zich steeds meer op haar gemak. "Iedereen heeft me erg geholpen."

Spannend

Ze vond het wel spannend om de pikante scènes aan Michael te laten zien. "Toen de aflevering was afgelopen heeft hij een kwartier lang niets gezegd. Dus ik dacht dat hij het niks vond." Maar niets bleek minder waar. "Hij had bijna tranen in zijn ogen en zei: ik ben zo ontzettend trots op je."

Feenstra is niet bang voor kritiek op haar acteerdebuut. "Je kunt niet altijd schouderklopjes krijgen, anders groei je niet. Zonder wrijving geen glans en zonder tegenwind stijgt geen vlieger."

In Van God Los, gebaseerd op waar gebeurde misdaden, wordt elke aflevering een losstaand verhaal verteld door een andere cast en andere makers.