AMSTERDAM - Yolanthe’s sixpack, voetballer in Van der Valk, Edsilia’s heupvet, huilende royals en Candy’s uitgestelde kinderwens. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Yolanthe Cabau roept telkens dat ze dolgraag een groot gezin wil met Wesley. Maar zwanger is ze nog niet. Story bemachtigde foto’s van haar verjaardagsfeestje. Het thema was 'film' en Yo pakte uit als videogame-ster Lara Croft.

Het ultrakorte shirtje toont een strakke gespierde buik en ook de lage heupbroek laat niets te raden over. Achter dat 'sixpack' zit geen liefdesbaby verborgen.

Voorlopig is Yolanthe alleen nog stiefmoeder over Wesleys zoontje en is een 'mini-me' nog niet in de maak.

Kostwinner Patty

'We knopen de eindjes aan elkaar' verzucht Patty Brard in Story. De presentatrice heeft haar huwelijk afgeblazen omdat er geen geld voor is. Ze werd op straat gezet door SBS6 en collega Marga van LUV doekte de band op. Daarmee kan Patty niet meer optreden en niks verdienen.

'Ik moet nu de hand op de knip houden' aldus de getergde zangeres. Jammer dat het blad niet vraagt naar de inkomsten van Antoine. Hij is toch architect? Blijkbaar is Patty kostwinner en levert Antoine geen substantiële bijdrage aan de huishoudrekening.

Voetballer

‘t Valt niet mee om als voetbalvrouw te leven. Altijd maar verhuizen en je man krijgt alle aandacht. Dat ondervindt Rosanna Lima die met Patrick Kluivert is getrouwd. Het stel liet in Laren een gigantisch huis bouwen.

Daar wonen de 2 kinderen van Rosanna, hun gezamenlijke kind en in de weekeindes de drie zoons van Patrick. Plus de vijf honden en het varken, niet te vergeten. Gezellig met de familie? Nou nee.

Patrick kreeg een baan in Twente, dik twee uur rijden. Sindsdien zit hij daar in een Van der Valk hotel. Bijna dagelijks pendelt Rosanna met kleuter Shane op en neer zodat Patrick zijn zoontje kan zien. Samen 'appelmoes met kers' eten in het restaurant, kind in bad en dan slapen.

Om 6 uur ‘s ochtends sjeest Rosanna weer naar Laren om Shane naar school te brengen. Hopelijk vindt ze af en toe nog tijd om wat te shoppen, want de miljoenen van Patrick moeten toch worden uitgegeven.

Lompe koppen

Soms zijn de roddelbladen ronduit lomp. Jurken worden afgekraakt, oncharmante foto’s geplaatst en scheidingsruzies breed uitgemeten. Deze week zijn zangeres Edsilia Romley en saxofoniste Candy Dulfer in Party aan de beurt.

Edsilia zit op de fiets met haar kindje. Ze draagt een joggingbroek en shirtje. 'Zwangerschapskilo's nog niet kwijt' schreeuwt de kop. En 'voluptueze heuppartij' en 'extra heupvet'. Had de vileine redactrice die dit schreef zelf een 'dikke dag'?

Ook Candy Dulfer krijgt er van langs. De saxofoniste is 42, haar liefje 27. Ze zijn verloofd, willen trouwen en Candy wil graag snel een baby. Maar ja, 42 is wel rijkelijk laat voor een kind. 'Regelmatig wordt ze geconfronteerd met haar oplopende leeftijd', lezen we dan ook. 'Te oud voor baby?' vat Party de kinderwens nogal lomp samen.

Huilende Royals

Doet het altijd goed: geëmotioneerde leden van het koningshuis. Zeker nu prins Friso in coma ligt. Alleen Story grijpt deze kans niet aan. Privé heeft Mabel op de cover, Party Beatrix en Weekend zelfs Maxima en Mabel.

Maxima woonde een dienst bij voor de omgekomen buspassagiers uit België en Nederland. 'Haar moederhart brak!' koppen ze bij een foto van een huilende prinses. Ze liet haar tranen gaan toen de kisten met kinderen de kerk werden binnengedragen.

Luxemburg

Beatrix werkte zich moedig door een staatsbezoek aan Luxemburg heen. 31 jaar geleden was ze er al met Claus, die ze natuurlijk erg miste. Volgens Party sprak ze met de groothertog over het coma waarin zijn broer ooit heeft gelegen. Hij kwam bij, maar haar Friso (nog) niet.

Verder foto’s van prinses Mabel, die haar gezinsleven enigszins oppakt. Dochter Luana werd 7 jaar en vierde dat met een bezoek aan een musical. Oma Beatrix mocht mee. Mabel perst er een moedig lachje uit en Weekend schrijft dan ook 'Mabel blijft sterk voor de kinderen'.

Ratelband razend

Emile Ratelband heeft weer wat. Hij werd recent in zijn kraag gevat en in de cel gezet. De Tjakka-goeroe zou de verzekering hebben willen oplichten door zijn eigen huis in de fik te willen steken. Eerst viel de politie bij zijn gezin binnen. Volgens Emile eet en slaapt zijn vrouw Moon sindsdien niet meer en zijn zijn kinderen getraumatiseerd.

Toen reden ze naar Ratelbands kantoor, grepen Emile en namen al zijn telefoons en computers mee. Emile zou contacten hebben met criminelen. Dat van die brand ontkent de Tjakka-man luidkeels: het huis zou meer waard zijn dan de verzekering.

Maar in de media hoor je hem niet over zijn vriendschappen met criminelen. Hmmm, wij denken er het onze van. Waar rook is, is vuur, ook al was het dan geen brandstichting.