LOS ANGELES - Charlie Sheen zegt zichzelf niet te herkennen wanneer hij terugkijkt op zijn ‘tenenkrommende’ gedrag van vorig jaar.

Dat onthulde de 46-jarige acteur tijdens een interview bij de Amerikaanse tv-show Today.

De geplaagde Sheen, die in 2011 met alcohol- en drugsproblemen kampte en werd ontslagen bij tv-serie Two And A Half Men, wilde zich graag bij het Amerikaanse publiek verontschuldigen. Hij vergeleek zijn wilde gedrag als het hebben van een out-of-body experience.

Sheen vertelde bij Today: "Ik herkende sommige delen van die man in de spiegel niet. Ik wenste dat het iemand anders was. Het leek wel alsof ik er zelf niet bij was. Mijn plan is om mezelf te herintroduceren bij het Amerikaanse publiek en de media, me te verontschuldigen en een nieuwe start te maken."

Bittere gevoelens

Sheen gaf toe dat hij in het begin nog ‘bittere gevoelens’ had toen Ashton Kutcher hem verving bij Two And A Half Men, maar dat hij het verwerkte met het creëeren van zijn sitcom Anger Management, waarin hij een therapeut speelt.

"Ik wil niet dat Two And A Half Men mijn tv-erfenis wordt. Ik wil niet om de verkeerde redenen herinnerd worden. De serie ligt nu achter me en kijk met vertrouwen uit naar de toekomst en een verse start."