HILVERSUM - Een verdrietig bericht voor zanger Johan Vlemmix. Zijn nichtje Illana heeft het busongeluk bij het Zwitserse Sierre niet overleefd.

Dat meldt RTL Boulevard.

Het 11-jarige dochtertje van de broer van de ex-vrouw van Vlemmix was één van de kinderen aan boord van de Belgische bus die dinsdagavond in Zwitserland verongelukte.

In RTL Boulevard vertelt Vlemmix dat hij direct naar het Belgische Lommel is gereden nadat hij had gehoord van het ongeluk. In Lommel zat het meisje op school.

Op dat moment was nog onduidelijk of het nichtje bij de verongelukten behoorde. “Gisteren hoorde ik dat er nog een kindje in coma lag dat niet was geïdentificeerd. Je hoopt dan dat het Illana is. Helaas mocht het niet zo zijn”, vertelt de zanger aangeslagen in het programma.

Laat

Gisteravond laat kreeg de Oranjefan te horen dat het meisje ook is omgekomen. Vlemmix geeft aan erg mee te leven met alle families van de omgekomen kinderen die in de bus zaten.

Morgen zal in België de dag van nationale rouw zijn. In Nederland hangen morgen de Nederlandse vlaggen halfstok bij alle hoofdgebouwen van de rijksoverheid.