Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: De dochter van Jan des Bouvrie zo arm is als een kerkrat, Gordon daarentegen echt zwemt in het geld, er een fijn relletje is tussen twee voetbalvrouwen, Patty Brard een koekje van eigen deeg krijgt en Patrick en Angela Kluivert een behoorlijke crisis hebben. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Arme dochter van Jan

Als je vader 'meubelgigant' Jan des Bouvrie is, dan zit je als dochter vast lekker in de slappe was. Zou je denken. Maar Nicole des Bouvrie, de volwassen dochter van Jan uit zijn eerste huwelijk, blijkt zo arm als een kerkrat. En ze schaamt zich er niet voor, blijkt uit de Story. 'Ik neem zelfs wc-papier mee uit restaurant, voor die gewone dingen heb ik geen geld meer'. Aan haar vader wil ze geen geld vragen, ze is immers volwassen en moeder van kinderen en vind dat ze dit probleem zelf moet oplossen. Daarom is ze samen met haar broer een glossy tijdschrift begonnen voor Het Gooi. Op het feestje ter lancering van het blad waren plenty BN'ners aanwezig, en natuurlijk ook vader Jan. Nicole poseert ook bereidwillig voor de foto, maar kan het niet laten even te melden dat het dure jasje dat ze draagt is geleend van haar stiefmoeder (Monique, de huidige vrouw van Jan). Ook duidelijk te zien is dat een bezoekje aan de kapper niet vanaf kon, net zo min als een make-upje van Leco Zadelhof. Nicole's haar is piekerig en onverzorgd, haar gezicht flets en onopgemaakt. Hoort dit allemaal bij de 'ik ben arm'-act? Zo ja, wat wil ze er mee bereiken? Het is ons niet helemaal duidelijk, maar wie nu medelijden heeft gekregen kan Nicole's blaadje kopen. Het heet 'Issue' en zal wel in het Gooi te koop zijn.

Zwemmen in geld

In de meeste bladen aandacht voor Gordon's riante salaris als Disc Jockey. Privé vindt de zes ton die Gordon vangt voor drie uurtjes werk per dag véél te veel. Ze schamperen over zijn foute, niet leuke grappen en vooral over het feit dat Gordon het eerste uur van de radioshow helemaal niet live presenteert. Van zes tot zeven 's morgens draait er een van tevoren opgenomen band, pas om zeven uur arriveert Gordon zelf. En dat voor 50.000 Euro per maand! Party kan het niet laten grapjes te maken over de verbouwing van Gordons huis. Dat wordt flink aangepakt, de DJ kan het immers betalen. Onder het huis wordt een zwembad aangelegd. 'Nu zijn er mensen die het leuk vinden te grappen dat er voor Jacob - Gordon's jonge minnaar - een pierenbadje wordt gemaakt' giert het blad, dat deze uitspraak zelf bijzonder lollig schijnt te vinden. Gordon zal dit soort grapjes waarschijnlijk worst wezen. Hij is in dit geval de lachende derde.

Voetbalvrouwen-vete

Ruzie in voetbal-land, dat is smullen! Het gaat hier echter niet om de mannen, maar om hun echtgenotes. En dat belooft alleen nog maar smakelijker te worden! Wat is er gebeurd? In Party vertelt de vrouw van voetballer Dean Gorré dat ze woest is op de vrouw van Brian Roy. Magali Gorré beweert dat zij ooit het idee heeft bedacht om een televisieprogramma te maken over voetbalvrouwen. Ze is er jaren mee bezig geweest en had een heel plan uitgewerkt. Enthousiast vertelde ze dat aan Nada van Nie (vrouw van Brian Roy en presentatrice op tv), die het een prachtig plan vond. Zó mooi zelfs, dat ze het idee gepikt heeft en aan een omroep heeft verkocht! Magali is razend en beschuldigt Nada openlijk van diefstal. Ze heeft zelfs al een advocaat op de zaak gezet. Volgens Nada is er echter niets aan het handje. "Ik had het idee al eerder. Ik heb zelf negen jaar als voetbalvrouw in het buitenland gewoond en mag dus best mijn eigen ervaring in een programma verwerken." Benieuwd hoe deze ruzie wordt opgelost. Wordt het een vette, ordinaire, harentrekkende rel? Of is er echt 'nada' aan het handje?

Patty not amused

Al járen voert Patty Brard een ware hetze tegen haar ex-LUV collega José Hoebee. Patty laat geen gelegenheid voorbijgaan om Josée belachelijk te maken. Ze kan niet zingen, is dom, burgerlijk en ga zo maar door. En arme Josée kan zich niet verdedigen, want die heeft zich helemaal uit 'het muziekwereldje' teruggetrokken. Maar nu is de maat blijkbaar vol. Josée is back! Ze heeft een nummer opgenomen dat 'Just walk away René' heet, een cover van The Four Tops, lezen we in Party. Een geniale zet, en natuurlijk lekker vals omdat Patty net haar man René aan de kant heeft gezet. Patty was not amused met het liedje, en verzuchtte dat alwéér iemand wilde meeliften op haar succes van 'Patty's Posse'. De man van Josée wil nog wel even kwijt dat zijn vrouw heeft gedacht aan het nummer 'Huilen is voor jou te laat', maar dat ze -omdat ze wèl goed kan zingen- voor het ingewikkeldere nummer van The Four Tops heeft gekozen. Het liedje is te downloaden via internet en verschijnt niet als CD in de winkel.

Klik hier voor de single

Pappa Patrick eet buiten de deur

Zwaar weer in het huwelijk van Patrick en Angela Kluivert. In Story lezen we er alles over. Patrick's baan bij FC Barcelona staat op het spel vanwege zijn slechte prestaties. Angela zou zijn gevlucht naar Amsterdam, waar ze een riant appartement bewoont met de kids. Naast een strandbar in Spanje, kluste Ans ook altijd wat bij met een eigen kinderkledingwinkel in Amsterdam, maar die blijkt van de ene dag op de andere gesloten. Is hij failliet misschien? Dat zou een financiële strop zijn, want Patrick heeft er 600.000 Euro in geïnvesteerd. Maar het ergste gerucht is nog wel dat Patrick een buitenechtelijk kind zou hebben. Hij zou een medewerkster van Angela's Spaanse Strandclub hebben bezwangerd en daaruit is een kind geboren. De juffrouw in kwestie is, als Story het gerucht wil checken, niet aanwezig. Ze is met zwangerschapsverlof! Story beschouwt het huwelijk van Patrick en Angela nu ècht als verloren en gelooft niet meer dat het ooit nog goed komt met die twee.