LOS ANGELES - Usher en zijn ex-vrouw Tameka Raymond ruziën heel wat af.

Uit rechtbankdocumenten blijkt dat Tameka gevraagd heeft om 50.000 dollar om haar rechtbankkosten te betalen voor de zaak die ze tegen hem voert.

De zanger hoeft daar niet lang over na te denken. Geen sprake van. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

Gezamenlijke voogdij

De R&B-zanger beweert dat hij eerder al meer dan 25.000 dollar heeft gegeven zodat zij haar advocaatkosten kon betalen en hij is niet van plan om haar nog meer te geven. De Without You-ster vindt sowieso dat ze met wel meer rare verzoekjes komt, waar hij geen gehoor aan wil geven. In december eiste ze namelijk dat de zanger een drugstest zou ondergaan.

Dit zijn niet de enige ruzietjes die de twee publiekelijk voerden. Als het aan Tameka ligt, bemoeit de zanger zich niet meer met zijn kinderen. Zij wil graag af van de gezamenlijke voogdij. Usher zou zich niet hebben gehouden aan wettelijke verplichtingen. Zo kreeg Tameka geen toestemming om op vakantie te gaan en heeft hij niet om haar goedkeuring gevraagd toen hij twee nanny's in dienst nam.

5000 dollar

Bovendien zou Usher haar hebben beloofd dat hij haar iedere maand 5000 dollar zou betalen, maar dat heeft hij niet gedaan. Ze vindt ook dat ze meer alimentatie moet krijgen nu de zanger sinds hun scheiding veel meer is gaan verdienen. Daarnaast zou hij haar creditcard hebben laten blokkeren, terwijl ze hadden afgesproken dat ze die mocht blijven gebruiken.