LOS ANGELES - Veel sterren zouden een film over hun leven als een compliment zien, maar Lady Gaga moet er niet aan denken. Helaas is dit nu net wat er wel gaat gebeuren.

Zo weet Life & Style Weekly. "Ze is woest", vertelt een vriend van de zangeres. "Ze vindt het een vreselijk idee dat haar leven voor iedereen te zien zal zijn op televisie."

Volgens dezelfde vriend wil Gaga geen film omdat ze daarin onzeker over zou komen. "Ze wil graag gezien worden als een krachtige vrouw."

Helaas voor de zangeres is de film niet zomaar een ideetje. De rechten van de film zijn namelijk al gekocht door Lifetime en ook de titel van de film is al bekend: Fame Monster: The Lady Gaga Story. Wie de hoofdrol moet gaan spelen in de film staat daarentegen nog niet vast. De producers zouden graag een onbekende actrice willen. Lifetime heeft de rechten van de film opgekocht.

Ex

De zangeres kwam eerder deze week ook al in het nieuws met haar privéleven. Haar ex, Luc Carl, deed namelijk een boekje open over zijn relatie met Gaga. “De breuk met mijn vriendin was mijn absolute dieptepunt. Het kostte me ongeveer een week om te beseffen dat ze gelijk had. Ik voelde me klote, en het was niet haar schuld. Het was mijn keuze om een dronken klootzak te zijn. Ik zou ook zijn vertrokken.”