AMSTERDAM - Amanda Balk vindt het onbegrijpelijk dat Afrojack haar aan de kant heeft gezet voor Paris Hilton.

"Ik snap het niet, waarom zou je mij, de moeder van je kind, inruilen voor dat?" Amanda en Afrojack gingen uit elkaar vlak nadat Amanda zwanger bleek te zijn.

Amanda durft niet te zeggen of de 24-jarige dj, die eigenlijk Nick van de Wall heet, echt een liefdesrelatie heeft met de Amerikaanse socialite.

"Maar het is zó Afrojack, om gezien te willen worden met een persoon die in de belangstelling staat", vertelt de voormalige deelneemster van de Gouden Kooi aan Grazia. "Hij zei: weet je wel hoeveel followers ze heeft?"

Onverwacht

Voor de hoogzwangere Amanda kwam de breuk totaal onverwacht. "Het voelde alsof ik niet speciaal genoeg voor hem was. Ik dacht: thuis praten we het wel uit. Maar die kans heb ik nooit gekregen."

Volgens Amanda is ze Afrojack kwijtgeraakt nadat hij een Grammy won. De Nederlandse dj werd vorig jaar februari geëerd met de prijs voor zijn remix van Madonna's nummer Revolver.

Ingestort

"Ik was ontzettend blij voor hem, maar ergens is toen onze hele wereld ingestort", vertelt de 24-jarige. "Ik vond het veel leuker toen het allemaal normaal was."

Naarmate er meer prijzen kwamen, werd de dj volgens Amanda steeds 'arroganter'. "Op een gegeven moment had ik een relatie met Afrojack in plaats van met Nick. Grappige, lieve Nick."