LOS ANGELES - Justin Bieber vierde vorige week zijn 18e verjaardag en heeft zichzelf maar gelijk een cadeau gegeven: een huis van 10,8 miljoen dollar (ruim 8 miljoen euro).

Volgens Daily Mail is er in het optrekje in de Hollywood Hills genoeg ruimte om samen te wonen met zijn vriendin Selena Gomez.

De zanger neemt zijn intrek zodra Ashton Kutcher het huis heeft verlaten. De ster uit Two and a Half Men huurde de woning voor 50.000 dollar (bijna 38.000 euro) per maand sinds zijn huwelijk met Demi Moore op de klippen liep.

Het enorme huis heeft onder meer vijf slaapkamers, een bioscoop, een bar, een fitness-en massageruimte, een zwembad en de woonkamer heeft muren van glas. De woning biedt uitzicht over Lake Hollywood.

Sportwagen

De Canadese superster werd overigens ook nog door zijn manager in de watten gelegd. Hij kreeg een milieuvriendelijke elektrische sportwagen. ''Je werkt heel, heel hard en ik zeg altijd tegen je dat je geen opzichtige dingen moet kopen. Zo zijn we niet. Maar ik heb mijn eigen regel een beetje verbroken.''