LONDEN - De Britse prins Harry heeft zijn zinnen gezet op Katy Perry.

Hij zou dan ook niets liever willen dan haar beter leren kennen tijdens het jubileum van zijn oma koningin Elizabeth, weet Daily Star.

Harry heeft de organisator van het jubileumconcert, Gary Barlow, zelfs expliciet gevraagd om de zangeres naar Groot-Brittannië te halen. En dat is echt niet alleen voor haar zangkunsten.

"Harry heeft twee redenen om Katy te laten komen. Ten eerste vindt hij haar een gave artiest met goede liedjes en ten tweede is ze single en erg sexy", vertelt een vriend van de prins. "Hij ziet dit als een kans om Katy beter te leren kennen en weet zeker dat hij haar met zijn charmes voor zich kan winnen."

Ginger Ninja

Vrienden van Harry beweren dat hij helemaal gek is op de 27-jarige Katy, zeker nu ze weer single is. De zangeres heeft eerder gezegd een zwak voor de prins te hebben en noemde hem al liefkozend 'Ginger Ninja'.

Het concert ter ere van het 60-jarig jubileum van koningin Elizabeth vindt plaats op 4 juni. Onder meer Stevie Wonder, Elton John en Kylie Minogue staan dan op het podium.