AMSTERDAM - Tooske Ragas vreest niet voor haar baan bij SBS. "Sterker, ik krijg steeds nieuwe programma’s", zegt de presentatrice in een interview met Beau Monde.

Haar collega’s Sjimmy Bruijninckx en Nance Coolen kregen recentelijk te horen dat ze niet meer welkom zijn bij SBS. Ragas maaktzich daar vooralsnog geen zorgen over. "Ik heb geen enkel teken gekregen dat ik zou moeten vrezen voor mijn baan”

Wel vindt Ragas dat het positieve SBS gevoel weg is. "We zitten nu in een overgangsfase. Dat is altijd lastig. Er heerst onzekerheid, mensen vallen bij bosjes en collega’s zeggen steeds: heb jij al wat gehoord? Maar de kans is groot dat het nieuwe SBS wederom een hele fijne plek blijkt om te werken."

De komende tijd moet voor Tooske duidelijk worden of zij zich thuis voelt bij de vernieuwde zender. “Zo niet, wie weet transfer ik mezelf dan naar een ander team”, zegt de 37-jarige presentatrice in het interview.

Grote liveshow

Vanaf 31 maart presenteert Tooske samen met Viktor Brand het nieuwe programma Je Idool Op Het Spoor. In dit programma strijden teams om een privéconcert van artiesten als Nick & Simon, René Froger en LA The Voices.

Ragas kijkt ook al verder. "Een grote liveshow op de vrijdagavond vind ik het allerleukst. En
over een aantal jaar misschien een praatprogramma."

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf woensdag 7 maart in de winkels