LONDEN - Angelina Jolie is nog steeds helemaal gelukkig met Brad Pitt, maar er was eerst wel iets dat de actrice aan hem wilde veranderen.

Angelina zag namelijk graag dat hij wat strenger werd voor hun kinderen en Brad heeft zich prima aangepast. Sinds ze drie jaar geleden een tweeling kregen, is de Fight Club-ster vaker de klos om strenger op te treden tegen de kids. Dat schrijft Breakingnews.

Eerder was Angelina altijd de strengste ouder van de twee. "Maar sinds de geboorte van de tweeling moet Brad vaker politieagentje spelen." Samen voeden ze maar liefst 6 kinderen op. Ook voor het bekende duo is het niet altijd makkelijk om zo'n groot gezin in het gareel te houden.

"Maar het ene kind is natuurlijk makkelijker dan het ander," zegt Angelina. "Met Maddox (10) heeft Brad een hele hechte band. Hij vindt het heerlijk om hem verhalen over geschiedenis en verschillende culturen te vertellen."

Aan het lachen

"Ik ben denk ik wat closer ben met mijn dochters, maar Brad maakt ze altijd aan het lachen." Angelina vertelt dat zij en Brad heel blij zijn met hun grote gezin. "Onze gelukkigste momenten zijn waarschijnlijk na het eten, vlak voordat de kinderen naar bed moeten. We spelen, dansen en springen dan in het rond in onze pyjama's. Dat is echt iets van ons."

Naast Maddox hebben Brad en Angelina nog vijf andere kinderen. Dat zijn Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) en de tweeling Knox en Vivienne (3). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.