LOS ANGELES - Liza Minnelli heeft Beyoncé aangeboden op haar dochtertje Blue Ivy te passen terwijl de zangeres de film A Star Is Born opneemt.

Dat meldt ContactMusic. Liza en Beyoncé raakten goed bevriend sinds bekend werd dat de zangeres in de remake van de bekende film zou spelen.

In de originele versie is de hoofdrol voor Judy Garland, de moeder van Minnelli. ''Liza geeft tips voor de film aan Beyoncé. Sindsdien zijn ze erg close'', zegt een insider tegen de Amerikaanse site.

''Liza is ook erg gehecht geraakt aan Blue Ivy en heeft aangeboden op de kleine te passen. Beyoncé zei dat ze haar daar misschien wel aan houdt. Toch is het onwaarschijnlijk dat dit ooit zou gebeuren, aangezien ze meerdere kindermeisjes in dienst heeft en bijna nooit van de zijde van haar dochtertje wijkt'', vervolgt de site.

Cadeaus

Minnelli overlaadt Beyoncé en haar man Jay-Z met cadeaus. Zo zou ze voor hun dochter een flesje hebben gekocht van puur goud en nog een hoop andere dingen. De vrijgevigheid van de 65-jarige zangeres heeft volgens de insider een reden.

''Ze wilde altijd al graag kinderen. Het is er echter nooit van gekomen en daarom leeft ze via de kinderen van anderen.''