LONDEN - Robert Pattinson heeft wel een heel aparte manier gevonden om te ontsnappen aan de lenzen van de paparazzi.

De Twilight-acteur bezoekt regelmatig de beruchte KitKatClub in Berlijn om zo aan zijn fans en fotografen te ontkomen, schrijft The Sun.

Bezoekers van de kinky club hullen zich vaak in pikante kleding en opmerkelijke outfits, waardoor ze anoniem kunnen blijven. Perfect voor Rob, zegt een insider.

''Hij komt graag in de club omdat hij daar niet wordt lastiggevallen. Het is er donker en privé. De perfecte ontsnapping.''

Vader

Nog opmerkelijker is het feit dat Pattinson de seksclub graag samen met zijn vader bezoekt. "Ik vertelde hem erover en hij klonk enthousiast. Hij zei dat 'ie langskwam en naar de orgieclub wilde gaan'', aldus de acteur. Robert heeft er geen enkele moeite mee om samen met zijn vader te gaan, omdat de twee heel close zijn.

Pattinson wil regelmatig even aan de buitenwereld ontsnappen omdat hij zich opgesloten voelt door zijn bekendheid.

''Ik doe er alles aan om te mezelf te verstoppen, want als iemand erachter komt waar ik ben, staan er gelijk 24 uur per dag mensen buiten'', zegt hij. ''Door alle aandacht wil ik niet meer naar buiten en dan verveel ik me kapot. Vooral die verveling maakt het zwaar.''