HILVERSUM - Ben Saunders kan zich door problemen in zijn familie niet focussen op zijn muziek.

Dat vertelt hij aan RTL Boulevard.

De winnaar van The Voice of Holland van vorig jaar heeft zijn handen vol aan zijn familieleden en dat gaan ten koste van zijn carrière, stelt hij.

Er zijn inderdaad nogal wat vuiltjes aan de lucht voor de familie Saunders. Zijn moeder herstelt momenteel van drie beroertes en alsof dat nog niet erg genoeg is, ruziën zijn broers en vader met een stadswacht.

Cel

Broer Jamie raakte vorige week in discussie met een medewerker van stadstoezicht en uiteindelijk kwam hem dat op een geheel verzorgde overnachting in de cel te staan. Dat zorgde voor de nodige boosheid bij de familie Saunders.

''Bij mij was er geen woede, bij andere mensen wel'', laat Ben weten. Wel vindt hij het oneerlijk dat zijn broer bestraft werd en de stadswacht niet. ''De stadswacht ging weer naar huis. That's justice.''

Voor Ben is het te hopen dat het zijn moeder goed vergaat en dat zijn mannelijke familieleden geen stadswachten meer tegen het lijf lopen. Dan kan hij weer doorgaan met het werken aan nieuw materiaal, dat naar verwachting nog voor de zomer uitkomt.