RIJSWIJK - Jeroen Post verdween in 2005 van de buis, maar keert als het aan hem ligt wel weer een keer terug. Dat heeft de ex-VJ verteld aan 100% NL Magazine.

Jeroen werd bekend als VJ bij TMF. Tijdens zijn succesperiode bij de jongerenzender kreeg hij verschillende aanbiedingen.

"Ik heb een kleine rol van, ik geloof, zes afleveringen gespeeld in GTST en er was in het begin sprake van dat ik de opvolger van Carlo & Irene zou worden bij de nieuwe versie van Telekids." Daar kwam het helaas nooit van.

De muziekliefhebber kreeg naar eigen zeggen ook een aanbieding om Yorin Travel te gaan presenteren, maar ook dat ging niet door. "Daar ben ik niet op ingegaan omdat het voor een seizoen was en financieel gezien was het ook niet echt interessant."

Vechtsport

Tegenwoordig verdient Jeroen zijn brood als DJ en heeft hij een eigen radioprogramma bij Slam FM. Daarnaast werkt hij als 'ring-announcer' bij het vechtsportgala It's Showtime en runt hij een projectmanagementbedrijf.

De 36-jarige Jeroen geniet van het leven. Hij wil doorgroeien in projectmanagement, maar de tv-wereld blijft trekken. "Omdat ik nog vaak met camera's speel, jeukt het toch nog steeds om weer wat meer voor tv te gaan doen. Ik blijf hengeltjes uitgooien en wie weet hapt er ooit een vis."