AMSTERDAM - Bridget Maasland hoopt diep van binnen dat ze nog ooit gaat trouwen. De presentatrice heeft uit een eerdere relatie een kind, maar gaf nooit iemand het jawoord.

"Ik ben wel een paar keer getrouwd, maar dat was voor de grap. Voor een tv-programma of een campagne", vertelt de 37-jarige Maasland. "Ik vind eigenlijk dat ik het nu een keer voor het 'echie' zou moeten doen."

Toch staat er volgens de presentatrice, die sinds vorig jaar samen is met jurist Pieter van Schaik, geen huwelijk op stapel.

"Ik zeg ook altijd in relaties: het interesseert me niet, ik vind het niet boeiend, alleen het feest is leuk. Maar stiekem zit er nu toch iets dat zegt: het zou wel een keertje leuk zijn."

Delen

Het draait bij Maasland niet om de jurk of de perfecte dag. "Wat ik er zo romantisch aan vind, is dat iemand van de daken schreeuwt dat hij echt voor jou gaat. Dat kan hij wel steeds tegen jou zeggen, maar het is zo leuk als je dat met de wereld durft te delen."

De blondine zou daar zelf geen moeite mee hebben. "Ik wil wel van de daken schreeuwen hoe leuk ik mijn vriendje vind ja."