AMSTERDAM - Sonja Silva moest direct na haar huwelijksreis in Curaçao onder het mes. Ze heeft een miskraam gehad en het vruchtje moest operatief verwijderd worden.

Dit schrijft De Telegraaf woensdag.

De oud-vj van TMF moest een nacht blijven omdat haar ziekte ME/CVS de risico's van narcose vergroot. Ze vond het zelf vooral zielig voor haar 7-jarige zoontje Damian.

"Hij was net zo blij dat we weer terug waren van onze huwelijksreis en nu moest hij zijn mama alweer missen. Gelukkig is hij mij met zijn vader komen bezoeken." Sonjas nieuwe partner Declan is de hele tijd bij haar gebleven. "Hij is nog net niet blijven slapen."

De voormalige Miss Nederland heeft de laatste jaren behoorlijk wat slecht nieuws te verstouwen gekregen. Zo is ze onder meer twee keer gescheiden en lijdt ze aan het vermoeidheidsziekte ME/CVS.

Het stel kreeg het slechte nieuws over de miskraam vlak voor de reis naar Curaçao. "We doen onze huwelijksreis mettertijd nog een keer over. Zelfde eiland, zelfde hotel alleen andere gemoedstoestand. Want normaal ga je toch anders op huwelijksreis..."