AMSTERDAM – Gers Pardoel zegt zonder relatie een echte jager te zijn. In zijn 'wilde, vrijgezelle periode' stapte de rapper in een club direct af op een mooie vrouw.

"Trok ik zo’n meisje mee het toilet in", zegt Pardoel lachend in een interview met tijdschrift Viva. "En daarna liet ik haar thuis alle hoeken van de kamer zien."

Pardoel laat ook zijn licht schijnen over het feit waarom vrouwen hem interessant vinden.

"Ik hoor vaak dat ze me schattig vinden. Ik ben geen afgetrainde gast met een breed lichaam. Maar vrouwen vertellen me dat de combinatie van een lieve kop en al die tattoos ze nieuwsgierig maakt. En mijn accent doet het ook wel goed, geloof ik.”

Jager

De 30-jarige rapper, die vorig jaar zijn doorbraak kende met de single Ik Neem je Mee, zag laatst zijn relatie op de klippen lopen. Het rokkenjagen van voorheen laat hij voorlopig nog even voor wat het is.

"Als ik geen relatie heb, ben ik echt een jager. Wij mannen zijn diep van binnen toch beesten. Omdat mijn relatie net uit is, staat mijn hoofd er nog niet naar."

Druk

De reden van de breuk was het drukke artiestenbestaan. "Ik ben erachter gekomen dat ik het veel te druk heb voor een relatie. Om een relatie te laten bloeien, moet je er tijd in steken. Het is niet de eerste keer dat het mislukt vanwege mijn drukke bestaan als artiest."

Pardoel houdt nog steeds van zijn ex, bekent hij. "Het niet samen kunnen zijn met haar, is misschien wel de prijs die ik betaal voor mijn succes."