LONDEN - Brad Pitt en Angelina Jolie hebben wel een heel bijzonder cadeau voor hun kinderen in petto. Het Hollywoodstel heeft namelijk het plan om een groot, milieuvriendelijk pretpark te laten bouwen voor hun kroost.

Dat meldt The Sun. Het tweetal besloot dit nadat ze afgelopen september een bezoek brachten aan Legoland.

Omdat er toen teveel mensen tegelijkertijd in het park waren, moest het gezin plotseling weg. "Dat vonden Brad en Angelina heel erg", citeert de krant.

Hun oudste zoon Maddox vroeg daarna of ze niet een soortgelijk park konden laten bouwen vlakbij hun huis in Frankrijk. "Het tweetal is toch al bezig met het bouwen van een nieuw zwembad, dus ze vonden het een goed idee", vervolgt de insider.

Neverland

Brad en Angelina zijn niet de eerste celebrities die een eigen park aanleggen. Michael Jackson deed hetzelfde, hij noemde zijn park Neverland. In tegenstelling tot dit park zal die van Brad en Angelina voor het grootste deel onder de grond zijn.

De 6 kinderen van het stel zullen zich er niet snel vervelen. In het park zal namelijk een groot zwembad zijn met glijbanen en tunnels. Ook kunnen ze er boottochtjes maken, er zal een pirateneiland zijn en als kers op de taart komt er ook een ouderwetse draaimolen.