LOS ANGELES - Jay-Z is teleurgesteld in Rihanna. De rapper is geen grote fan van Chris Brown en keurt de samenwerking tussen de ex-geliefden dan ook af, vertelt een bron aan blogger Perez Hilton.

Rihanna en haar ex hebben gewerkt aan een remix van elkaars nummers. Chris is te horen op Rihanna's nummer Birthday Cake, terwijl de zangeres zingt op zijn Turn Up The Music.

De twee zijn sinds 2009 uit elkaar nadat bekend was geworden dat de zanger de sexy ster had mishandeld. Volgens bronnen zocht Rihanna toen steun bij Jay-Z. Daarom begrijpt de hiphop'er niet dat ze haar ex weer opzoekt.

"Jay walgt van wat Chris haar heeft aangedaan. Hij begrijpt niet hoe een man een vrouw ooit kan slaan, het druist tegen al zijn principes in", vertelt een bron.

"Chris bestaat niet meer voor Jay. Hij wil niets met hem te maken hebben. Hij is zwaar teleurgesteld in Rihanna nu ze hem weer opzoekt en nummers met hem opneemt. Hij begrijpt niet waarom Rihanna deze dingen doet. Hij ziet in dat ze hem wil vergeven, maar hij vindt dat ze nooit mag vergeten wat Chris haar heeft aangedaan."

De rapper vindt bovendien dat de zangeres een verkeerd signaal afgeeft aan haar jonge, vrouwelijke fans.