ROTTERDAM - Olcay Gulsen zegt dat haar relatie met oud-voetballer Edgar Davids er een is die met kunst-en-vliegwerk in stand gehouden wordt. "Mijn verhouding met hem is soms een razend ingewikkelde legpuzzel."

Dat vertelt ze vrijdag in het AD. De Brabantse van Koerdisch-Armeense komaf heeft een overvolle agenda en pendelt tussen zo'n beetje alle wereldsteden.

Er blijft dan soms maar weinig tijd over om haar relatie met Edgar te onderhouden. Al is het alleen maar omdat ze ook nog eens een eindje van elkaar vandaan wonen.

Olcay heeft een huis in Amsterdam, Edgar in Londen. Toch heeft het stel een relatiedip weten te overleven. Het gerucht ging vorig jaar dat de ex-Ajacied een oogje had op een ander.

Trouwen

Inmiddels denkt Olcay alweer aan trouwen. "Het kan ieder moment gebeuren. Zo staan Edgar en ik in het leven. Soms een tikkeltje impulsief."

De fashionista heeft ook al een idee waar ze elkaar mogelijk het jawoord gaan geven. "Misschien wordt het wel Armenië, waar ik mijn roots heb liggen. Alleen maar mooi is onvoldoende. Ik wil dat zo'n trouwlocatie ook emotie, iets eigens heeft."