MALIBU - Robbie Williams is bijna klaar met opnemen van zijn nieuwe album. De Britse ster is de laatste puntjes op de i aan het zetten.

De zanger begon met zijn nieuwe plaat, nadat in juli 2011 de 'Progress Tour' met Take That stopte. Sindsdien zit hij in een houten studio in Malibu zijn album op te nemen, zonder enige afleiding.

Op zijn website schrijft hij dat het lekker gaat. 'Ik ben net in slaap gevallen op de top van de berg in een erg plezierige houten studio vlakbij Malibu.'

Vorig jaar was de superster al lyrisch over zijn eigen nieuwe werk. ''Ik heb een berg nummers waar ik de teksten nog van moet fijn slijpen. Er zijn al zoveel nummers die goed klinken. Misschien wel dertig die te gek gaan zijn en dan heb ik het niet eens over oude nummers die niet op mijn laatste album zijn gekomen.''

Williams is vrij zeker van zijn nieuwe plaat. ''De toekomst ziet er mooi uit, dit wordt mijn beste album''. Dit wordt het negende studioalbum van The Robster. Zijn laatste cd stamt uit 2009, Reality Killed the Video Star.