LONDEN - Selena Gomez vindt het onzin om spelletjes te spelen in een relatie nu ze nog steeds samen is met Justin Bieber.

De 19-jarige ster geeft toe dat ze voorheen graag speelde met de gevoelens van anderen, dankzij Justin beseft ze nu dat zulk gedrag raar en onaardig is. Dit meldde Contactmusic.

"In het verleden heb ik veel spelletjes gespeeld, maar nu heb ik eindelijk iemand ontmoet die ervoor zorgt dat ik geen spelletjes met hem wil spelen. Als je dit soort dingen doet, dan moet je jezelf afvragen of deze persoon wel de ware is, " aldus de tienerster.

Volgens de actrice zijn de beste relaties gebaseerd op eerlijkheid en medeleven. Ook denkt ze dat jezelf zijn de sleutel is tot succes. "In een relatie is het erg makkelijk om je anders voor te doen omdat de ander dat graag wil. Maar uiteindelijk werkt dat niet voor mij. Ik was daardoor altijd erg ongelukkig. De beste relatie is er een, waarbij je echt jezelf kan zijn."

Normale relatie

Ondanks het feit dat de twee heel erg bekend zijn en niet de straat op kunnen zonder herkend te worden, heeft het koppel een hele normale relatie. "Ik ben net als ieder ander 19-jarig meisje. Als je verliefd bent, dan ben je dat tot over je oren. Dan wil je alleen maar samen zijn, gezellig naar de film, samen hangen en zo normaal zijn als mogelijk is."