LOS ANGELES - Nog geen 24 uur voor de dood van Whitney Houston heeft Bobbi Kristina haar moeder gewaarschuwd voor de gevaren van haar ruige levensstijl, valt te lezen op Showbizspy.

De dochter van Whitney wilde het muziekicoon er in een nachtclub van overtuigen dat ze te veel feestte. ''Whitney's bodyguard probeerde een drankje uit haar handen te grissen. Ze tolde wat in het rond en zei lachend dat ze er nog maar ééntje wilde'', zegt een bron tegen National Enquirer.

''Bobbi Kristina vertelde haar dat ze rustig aan moest doen en nam de bodyguard zelfs even apart om hem te vragen goed op haar moeder te letten.''

Ook het hotelpersoneel merkte dat Houston niet lekker in haar vel zat. ''Ongeveer een uur later was Whitney op haar balkon aan het schreeuwen. 'Ik ben dit zo zat!', riep ze. De beveiliging van het hotel was al twee keer naar de kamer van de zangeres toegekomen en ze bleef maar gillen dat ze werd lastiggevallen.''

De middag erna werd Whitney dood gevonden in de badkuip van haar hotelkamer. Een combinatie van alcohol en medicijnen zou de diva fataal zijn geworden.