NEW YORK - Vier jaar geleden wilde Bobby Brown een allesonthullend boek over zijn leven met Whitney Houston uitbrengen. Het boek werd destijds niet uitgegeven, maar er gaan geruchten dat Bobby het wederom gaat proberen.

Dat meldt website The Huffington Post dinsdag.

"In 2008 was er niet veel interesse voor een boek over Whitney”, vertelt een uitgever. "Ze was destijds van de radar gevallen. Maar nu, na haar tragische dood, is dat veranderd en is het tijd voor een boek dat ons een gedetailleerd kijkje in Whitney’s leven geeft.”

Volgens enkele insiders zou Bobby nog twijfelen vanwege de impact die het boek zou kunnen hebben op zijn dochter, Bobbi Kristina.

"Bobby houdt van zijn kinderen en hij zou alles doen om ze te beschermen”, aldus Bobby’s voormalige advocate Phaedra Parks.

Geld

Vrienden van Whitney zijn daar echter minder zeker van. "Dit is een man die de uitvaart van zijn ex-vrouw vroegtijdig verliet omdat hij niet blij was met zijn zitplaats en vervolgens gewoon gaat optreden. Hij deed dat niet uit respect voor Whitney of iets dergelijks. Er is maar éën reden: geld. Dezelfde reden waarom hij een onthullend boek wil uitgeven."