Tanja Jess is niet bestand tegen verleiding

AMSTERDAM - Je zal Tanja Jess niet snel horen zeggen dat ze nooit vreemd zal gaan. De actrice zegt in Grazia niet bestand te zijn tegen elke verleiding.

Aan een programma als Temptation Island zal Jess dan ook nooit meedoen. "Ik ga onmiddellijk voor de bijl in zo'n tropisch walhalla met gespierde, geoliede, knappe mannen, bubbelbaden en massages", zegt Jess in het tijdschrift.

Volgens de actrice is de truc om bepaalde situaties uit de weg te gaan. "Nooit met een aantrekkelijke collega even een 'kopje koffie' gaan drinken op zijn hotelkamer. Zeker niet met een borreltje op."

Heilige Maagd Maria

Jess zegt dat zij en haar partner Charly Luske altijd open en eerlijk tegen elkaar zijn. "Ik ben zeker niet voor open relaties, maar we gaan elkaar niet wijsmaken dat we de Heilige Maagd Maria zijn. Trouw is belangrijk, maar niet zaligmakend en allesbepalend."

Jess zegt niets te hebben aan een trouwe man bij wie ze in slaap valt, maar haar als voetveeg gebruikt. "Doe mij dan maar een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, die me respecteert en me begrijpt."

Schade beperken

Volgens Jess moet er goed gepraat worden als er iets is gebeurd met een ander. "Je moet de schade beperken. Maar laat je degene die je liefhebt in de steek omdat hij een fout heeft gemaakt? Zou ik niet doen."

Op de vraag of Jess uit ervaring spreekt, antwoordt ze: "Wij zijn ook kinderen van gescheiden ouders, dus we hebben niet onder een steen gelegen. We weten wel een beetje hoe het werkt."

tanja jess charly luske
Tanja Jess en Charly Luske. Foto: NUfoto/Wolter Welsh

The Voice

Tanja Jess voelde opluchting na de uitschakeling van Charly Luske bij The Voice of Holland. De man van Jess moest in de halve finale van de talentenjacht het veld ruimen. "Het is wel lekker als je zelf de regie wat meer in handen hebt en niet zo geleefd wordt."

De 45-jarige actrice en presentatrice ziet vooral de positieve kanten in van de uitschakeling. "Nu kan hij gaan doen waar hij altijd al van droomde: de muziek maken die hij wil. Ik weet ook niet of je zoveel beter af bent als je zo'n wedstrijd wint", mijmert ze in Grazia.

"Heftig hoor, wat er dan met je leven gebeurt. Wij hebben ook nog een gezin en dan is het wel leuk als papa af en toe thuis is."

Afgestemd

De deelname van haar twaalf jaar jongere man aan het zangprogramma trok volgens Jess geen zware wissel op hun relatie. "Het heeft ons juist doen beseffen hoe goed we op elkaar zijn afgestemd", legt ze uit.

"Natuurlijk heb ik er wel eens de pee in gehad. De stapels was en de bergen post bleven maar komen. En ik had natuurlijk ook mijn eigen werkzaamheden, waar heel veel tijd in gaat zitten."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie