AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart vindt mooie lingerie onmisbaar. "Mijn dag begint met lingerie. Iets moois onder je kleding dragen, maakt voor mij echt het verschil", zegt de presentatrice in Beau Monde.

Volgens Van der Vaart kan lingerie je stemming veranderen. "Het kan je lichaam positief benadrukken. Ik kan me niet voorstellen dat je het niet voor je wilt laten werken."

De presentatrice en het stijlicoon zegt allerhande stijlen onder haar kleding te dragen. "Ik draag sexy sets, van kant in zwart, paars, rood, hotpink of lila. Ik kan ook echt plezier halen uit het feit dat lingerie matcht met de totale look. Hoe leuk is dat!"

Garderobe

Een goedgevulde garderobekast is zeer belangrijk voor Van der Vaart. In het tijdschrift onthult de presentatrice dat ze al jaren is met de opbouw van haar garderobe.

"Al sinds ik wat geld heb om daaraan te besteden. De tassencollectie, de schoenencollectie en de prachtige sjaals. Ik zie het als een investering en inmiddels vormt het een verzameling waar ik trots op ben. Ik koester het en ben er echt zuinig op."

Van der Vaart zegt zich altijd maanden voor te bereiden op een nieuw modeseizoen. "Een nieuw seizoen vergt maanden voorwerk. Ter voorbereiding bekijk ik veel modeshows en daarna zijn de modebladen aan de beurt."

405 sylvie
Sylvie van der Vaart in Beau Monde.