AMSTERDAM - Cameron Diaz en Justin Timberlake geven elkaar op Valentijnsdag het jawoord, althans dat zeggen enkele goede vrienden van het stel. De 31-jarige Cameron ontkende in januari nog ooit met de 22-jarige Justin te willen trouwen. Ze zei zelfs helemaal gek te worden van de speculaties rond haar 'huwelijk' met Justin.

Ook Justin heeft al een aantal keer te kennen gegeven nog helemaal niet aan een huwelijk met zijn ‘Cami’ te denken. Toch houden goede vrienden van het koppel voet bij stuk.

”Er wordt zo vaak aan Cameron en Justin gevraagd of ze gaan trouwen en ze ontkennen het altijd. Ze zijn al maanden bezig met de voorbereiding van hun bruiloft, maar willen het stil houden. Ze willen niet zo eindigen als J. Lo en Ben Affleck, die hun huwelijk moesten afzeggen omdat het allemaal te heftig werd”, vertelt een goede vriend aan Newwoman.

Ondertussen maakt Cameron zich behoorlijk druk over het feit dat de borst van Janet Jackson per ongeluk uit haar bloesje floepte, terwijl ze een duet zong met Justin. “Ze is absoluut niet jaloers op Janet, maar ze is geïrriteerd dat Justin haar zo voor gek heeft gezet. Niemand zou het toch leuk vinden wanneer je vriendje zoiets doet?”