AMSTERDAM - Olcay Gulsen denkt dat Nederlanders niet zoveel moeten hebben van haar vriend, oud-voetballer Edgar Davids. "Nederland is anti-Edgar", zegt de 31-jarige zakenvrouw deze week in Cosmopolitan.

Volgens Olcay laat Edgar zich weinig in de media zien. "Dan creëeren mensen er een negatief beeld bij. Dat gedoe met Ajax bijvoorbeeld, dan heeft hij totaal geen behoefte om zich te uiten in de media. Ik zou hem het liefst schreeuwend verdedigen. Want echt, hij is heel lief."

Olcay zegt het interessant te vinden dat haar vriend een lastig te peilen persoon is. "Hij is mysterieus. Hij kan heel raar en verrassend reageren. Wat ik heel cool vind, is dat hij zich van niemand iets aantrekt. Het maakt hem diep in zijn hart niet uit hoe mensen over hem denken."

Ook fysiek is er een grote aantrekkingskracht, zegt de eigenaresse van het merk Supertrash in het tijdschrift.

Lichaam

"Dat lichaam van hem is niet normaal. De eerste keer dat ik met hem in bed lag, dacht ik: nee, dat kan niet waar zijn, zijn middel is gewoon de helft van mijn middel. Hij is heel verfijnd. Zijn buik telt tien blokjes en hij heeft een heel mooi bol kontje, perfect strak. Elke spier zie je door zijn lichaam lopen, dat is echt heel sexy.

Onzeker

Olcay onthult dat ze in het begin van hun relatie erg onzeker was. "Hij was veel met zichzelf bezig en niet heel complimenteus. Het leven heeft natuurlijk jarenlang om hem gedraaid en hij vindt het moeilijk als mensen niet naar hem, maar naar zijn vrouw vragen. Aan de andere kant is hij ook trots dat zijn vrouw wat doet."