LOS ANGELES - David Beckham en zijn vrouw Victoria hebben al vier kinderen, maar van de stervoetballer mogen er nog wel twee bij.

In de Jonathan Ross Show zei Becks dat hij en Posh gezinsuitbreiding niet uitsluiten. ''Misschien nemen we nog wel twee kinderen, je weet het nooit. We hebben er nog niet over nagedacht, maar ik vind het prima als het gebeurt.''

Een must is het niet voor David. ''We genieten nu al ontzettend van onze kinderen. Natuurlijk is het altijd een optie, maar we hebben het allebei ontzettend druk met ons werk en de vier gezonde kids die we al hebben."

Prachtig

De nieuwste Beckham, Harper Seven, is nu zeven maanden oud. ''Ik kan niet eens naar haar kijken zonder vol te schieten. Na drie jongetjes ga je er toch een beetje van uit dat je nog een jongetje krijgt. Dus toen ons werd verteld dat Victoria zwanger was van een meisje, vonden we dat prachtig, echt prachtig.''

Naast Harper Seven en haar ouders bestaat de familie Beckham uit Brooklyn Joseph (12), Romeo James (9) en Cruz David (6).